Brochure Series 6

   

Vanaf heden is onze nieuwe brochure beschikbaar.

Geperste handgrepen

Vanaf¬†heden leverbaar: geperste lade- en of deurfronten met een rvs knopgreep. Een eenvoudige en sierlijke persing in het front combineert gebruiksgemak en hygi√ęne. Door de inliggende knop is ook minder bladoversteek benodigd. Vraag gerust naar de mogelijkheden van deze nieuwe greepvorm.

 

Maatwerk rvs kookeilanden

Een maatwerk kookeiland met de apparatuur en het design dat¬†de klant wenst. Dit was al langer mogelijk bij Groku maar dit is nu ook te zien in onze showroom. Om de verschillende mogelijkheden te bekijken is het eiland voorzien van de verschillende mogelijkheden qua onderbouw. Van standaard rvs kasten tot H2 hygi√ęne kasten en ge√Įntegreerde koelladen. Het bedieningspaneel voorzien van geperste ronding en aangelicht met RGB led verlichting.¬†

Rvs wafelbladen

Onlangs werden we gevraagd om rvs bladen te maken met wafelmotief. Een uitvoering die jaren geleden populair was maar nu vrijwel niet meer voorkomt. Wij hebben voor dit project werkbladen gemaakt maar ook spoelbladen met ingelaste spoelbakken. Beide voorzien van een blokprofiel aan de achterzijde.

Nieuwe Grokustone kleuren

vanaf heden zijn er nieuwe GrokuStone kleuren in het standaard assortiment opgenomen.

Een aantal kleuren zijn uit het standaard assortiment, voor een volledig overzicht verwijzen we naar de pagina met de GrokuStone kleuren.

Vrachtwagen in huisstijl

2015-10-26 Volvo fm

Ons wagenpark is verder in lijn gebracht met onze nieuwe huisstijl. Deze is nu ook doorgevoerd op deze Volvo FM vrachtwagen. Deze vrachtwagen is voorzien van een elektrische laadklep om op locatie uw producten te kunnen leveren. De nieuwe huisstijl wordt gefaseerd doorgevoerd in ons complete wagenpark, om uw producten met betrouwbaar materieel te kunnen vervoeren, met een herkenbare uitstraling: vernieuwd en vertrouwd.

Ons wagenpark is uitgebreid

2015-10-06 volkswagen crafter

We hebben ons wagenpark uitgebreid met een volkswagen Crafter. Deze bestelwagen is voorzien van laadvloer om kleine tot middel-grote producten te vervoeren. Tevens zijn onder de laadvloer 4 lange laden op telescoopgeleiding gemonteerd, om gereedschappen en tools mee te kunnen nemen, om u goed van dienst te kunnen zijn!

Compacte 1/1 GN Warmplaat

DSC_2123e_1200

Voor het warmhouden van etenswaren is deze compacte 1/1 GN warmplaat met een traploos dimbaar vermogen van 700W ontwikkeld. De warmplaat houdt uw eten op temperatuur door stralingswarmte van onder en boven. De uitvoering is zo compact mogelijk gemaakt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en functionaliteit.  Het oppervlak van de glasplaat is 530  x 325 mm, en de unit heeft een formaat van 540 x 380mm. Deze warmplaat is ook beschikbaar in een grotere 2/1 GN uitvoering.

Nieuwe vacatures

Er zijn 2 nieuwe vacatures geplaatst. kijk voor meer informatie over deze vacatures op: 

www.groku.nl/vacatures

buffet

Nieuwe kleuren in Volkern Collectie

Nieuwe Kleuren:

Er zijn 3 nieuwe kleuren toegevoegd aan onze standaard collectie. Deze kleuren zijn uit voorraad leverbaar:

  • Arpa 0607 Lavanda
  • Arpa 0616 Grigio Alpaca
  • Arpa 0644 Turchese Pastello

Uitlopende kleuren: de volgende kleuren zijn vanaf heden uit het standaard assortiment genomen, en beperkt leverbaar zolang de voorraad strekt.

  • Arpa 0218 Beige
  • Arpa 0264 Azzurro Polare
  • Arpa 4327 Acero Italiano
  • Abet 1646 Faggio Italiano

Een nieuw overzicht van alle kleuren is te downloaden van onze pagina Volkern kleuren in pdf-formaat.