Bedrijfsuitrusting

Onze machines zijn uitgerust met de juiste hardware en custom software om snel en exact in te kunnen spelen op specials en maatwerk producten. We beschikken bijvoorbeeld over een robot waarmee we naast het volledig automatisch inlassen van spoelbakken, ook kleine series voorraad of juist een complex product kunnen lassen. Met onze pers is het mogelijk om een custom curve in een waterkering toe te passen, iets wat met de conventionele techniek ondenkbaar is.

Door de combinatie van meubilair- en buffetbouw met interieurbouw laten we twee werelden samensmelten. Zo zijn er veel technische mogelijkheden wat juist úw product een unieke uitstraling geeft.

Een beknopte weergave van ons uitgebreide machinepark:
Robotinstallatie

robot2

Met een robot gestuurde laserlasinstallatie worden onder andere spoelbakken in bladen gelast. De kwalitatief hoogwaardige installatie zorgt voor een regelmatige en uiterst gecontroleerde las.

Unieke opstelling voor kleine series: De robot is opgesteld in een cel van 7×9 meter, en daarmee op dit moment de grootste cel van Nederland. Met deze 8-assige opstelling: een 6-assige robot met een synchroon meebewegende draai-kieptafel, kunnen ook uw producten in onze cel worden gelast. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor kleine series.
CNC lasersnijmachine

laser4

Met onze CNC lasersnijmachine kunnen we nagenoeg alles snijden. De machine heeft 2 tafels en kan roestvast staalplaten verwerken tot 4 meter lang en 6mm dik. In een geautomatiseerd proces worden direct vanuit AutoCad de benodigde onderdelen gesneden, zonder tussenkomst van andere software. Dit versnelt het proces, en maakt het mogelijk alle tekeningen op één centrale locatie te houden.
CNC Houtbewerkingsstation DSC_6578g

Naast een CNC lasersnijmachine beschikken we over een CNC houtbewerkingsstation, ofwel freesbank. Deze bank heeft een lange tafel van 7 meter waarmee we in pendel-mode platen van ruim 3 meter kunnen bewerken.

De bank beschikt over een gereedschapswisselaar en een boormodule, waarin volautomatisch complete platen kunnen worden geboord en gefreesd.


Pers DSC_6581d

Een speciaal voor Groku Kampen B.V. ontwikkelde pers heeft de mogelijkheid om plaatmateriaal in vrije vorm te persen. Deze pers wordt gebruikt om de waterkering in bladen te persen.

Door de unieke manier van persen is het mogelijk elke bladlengte te voorzien van een eigen waterkering. Deze methode maakt gebruik van mallen die zo kunnen worden samengesteld dat het mogelijk is een groot werkbladdeel naast de spoelruimte te creëren, of juist een groot spoelgedeelte met een klein werkbladdeel.


Kantenverlijmer kantenverlijmer-150

Een kantenverlijmer voor het automatisch verlijmen en nafrezen van vele soorten kantenband maakt ook deel uit van het machinepark van Groku Kampen B.V. Mede door deze machine kan de interieurbouw volledig worden geïntegreerd in onze productie, en hebben wij een unieke combinatie te bieden: naast meubilair- en buffetbouw ook interieurbouw.


Showroom showroom

In onze showroom worden een aantal mogelijkheden getoond. Aangezien het hier om een selectie gaat, is het daarnaast altijd mogelijk om ons portfolio met foto’s van geleverde producten in te zien.
De showroom en de foto’s geven een indruk van de sfeer en onze capaciteit. Informeer gerust naar mogelijkheden die niet zijn getoond.
Ons doel is om van elk product een werkelijke eyecatcher te maken, passend bij de situatie. Zodat men in een unieke omgeving elkaar kan ‘ont-moeten’.

 


Logistiek logitistiek

Logistiek bezien heeft Groku Kampen B.V. transport in eigen beheer. Mede hierdoor is het plaatsen van meubilair en uitgifte eenvoudiger, aangezien onze vrachtwagens zijn voorzien van een laadklep, en ter plekke de juiste middelen aanwezig zijn om uw producten te vervoeren, te laden en te lossen.


Afdelingen afdeling

Een multidisciplinair team realiseert de producten van Groku Kampen B.V.: calculatie, planning, engineering, zetterij, lasserij, montage-afdeling, logistiek en magazijn, afdeling voor hout- en mallenbouw, zagerij, lijmerij, afdeling koeltechniek, afdeling interieurbouw, afdeling elektrotechniek, automatisering en systeembeheer.

Samen met u gaan we van idee naar realisatie. Van wens naar idee, en van tekening naar product.

Our machines have been equipped with the right hardware and custom software in order to quickly and meticulously meet special demands and custom products. One of the excellent machines we have is a robot which can weld sinks fully automated as well as allowing us to weld small series of products and even more complex products. With our press we can create a custom curve in water retaining edges, something which is entirely impossible with conventional techniques.

By combining the production of furniture and buffet lines with tailor made interiors we fuse these two worlds. This creates a range of technical possibilities to provide your product with a unique look.