Nieuwe Grokustone collectie

Er is een nieuwe Grokustone kleuren collectie beschikbaar. Het nieuwe overzicht is te downloaden via deze pagina. de kleur Oyster Smoke 5731 is niet meer leverbaar.

Groku koelitems voor CO2 installatie

Steeds vaker wordt er in projecten vanwege #breeam certificering, gekozen voor CO2 als natuurlijk koudemiddel. Daarbij moeten de koelitems die op de koelinstallatie worden aangesloten hier geschikt voor zijn. Het afgelopen jaar hebben we een aantal projecten geleverd waarbij onze koelitems waren voorbereid om aan te sluiten op een CO2 koelinstallatie.

Heeft u een project waar CO2 als koudemiddel wordt gebruikt? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en wij bieden u een passende oplossing.

Groku zwarte opzet warmplaat

De Groku opzet warmplaat is al jaren leverbaar in de rvs uitvoering en in de maten 1/1 GN en 2/1 GN. Vanaf nu leveren we deze ook in een zwart gepoedercoate uitvoering. Technische hetzelfde uitgevoerd, maar met een andere uitstraling. De opzet warmplaten zijn in beide uitvoeringen en maten uit voorraad leverbaar.

Werkbezoek college B&W aan Groku Kampen B.V.

Op 25 juni jl. heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kampen bestaande uit burgemeester Bort Koelewijn samen met 3 wethouders en plv. gemeentesecretaris een werkbezoek gebracht aan Groku Kampen, een productiebedrijf met eigen engineering voor grootkeukens voor o.a. horeca, bedrijven en restaurants.

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende soorten bedrijven binnen de gemeente Kampen worden periodiek werkbezoeken afgelegd door het college. Hierdoor krijgen burgemeester en wethouders een beter en vollediger beeld van de diversiteit van de bedrijven binnen Kampen en IJsselmuiden, en kunnen er eventueel mogelijkheden ontstaan voor het creëren van synergie tussen deze bedrijven: Samen sta je sterker.

Na een informeel gesprek in de showroom, heeft het gezelschap een rondleiding in de productie gekregen. Ondanks de hoge temperatuur deze dag, werd er met grote inzet gewerkt aan keukens, buffetten en kookeilanden. Vol bewondering werd gekeken naar het vakmanschap van de verschillende afdelingen, en gebruikte productietechnieken: een cnc gestuurd houtbewerkingstation en vlakbedlaser, de zetterij, pers, lasserij, lijmerij, koeling en electrotechniek, assemblage en logitistiek. Daarnaast werd er stilgestaan bij een robotgestuurde laserlasinstallatie voor het inlassen van spoelbakken in bladen. Robottechniek wordt vaak toegepast voor serieproductie, maar bij Groku zijn ze er in geslaagd dit succesvol te maken voor stukproductie, door gebruik te maken van mallen die in eigen beheer worden ontwikkeld.

Kortom, een geslaagde dag!

Documentatie

Naast de algemene brochure Series 6 hebben we nu ook productspecifieke leaflets om 20 verschillende productgroepen onder de aandacht te brengen en de mogelijkheden hiervan te laten zien. Van volkern meubilair tot kookeilanden en van XL koelvitrines tot High-end maatwerk: een breed scala aan mogelijkheden!

Nieuwe vrachtwagen en monteursbus

Na jaren met de bekende gele vrachtwagen gereden te hebben, is deze onlangs vervangen door een nieuwe DAF. Geheel opgebouwd voor het specifieke transport dat wij uitvoeren met een grote laadklep en goede bevestigingsmogelijkheden in de laadbak. Voorzien van reclame in de nieuwe huisstijl waardoor we herkenbaar onderweg zijn. Naast deze nieuwe vrachtwagen is ons wagenpark ook uitgebreid met een extra monteursbus. Voor specifieke montageklussen of service werkzaamheden kunt u bij ons terecht!

Social Media

Volg Groku nu ook via de verschillende sociale media; Instagram, Youtube en Facebook en Pinterest, en uiteraard de website!

Regelmatig zullen we daar mooie projecten en producten op laten zien. Zo hebben we onlangs een mooie bedrijfsfilm gemaakt die een goede indruk geeft van Groku.

 

Nieuwe Huisstijl

Groku heeft een volledig nieuwe huisstijl met een nieuw logo! Dit wordt de komende periode verder doorgevoerd in onze documentatie, wagenpark en andere uitingen.

 

Hygiëne kasten H1

Naast de hygiëne kasten conform H2 normering kunnen rvs kasten nu ook gemaakt worden conform H1 normering. Net als de H2 kasten naadloos uitgevoerd maar niet voorzien van de afronding op de overgangen. Goedkoper dan een H2 kast maar toch de hygiënische voordelen van een naadloze kast.

Ingeperste Handgreep

Ingeperste handgrepen met rvs knopgreep, een speels en onderscheidend alternatief in vergelijk met de gangbare handgrepen.