Vacature Engineer

Vacature Engineer

Als Engineer teken, construeer en geef je vorm aan maatwerk voor professionele keukens en restaurants. Dit doe je op basis van de wensen en eisen van de klant. Je overlegt met klanten over uitvoeringen en je bekijkt en bepaalt de uiteindelijke technische uitvoering. Met productie heb je nauw overleg om telkens weer een uniek product neer te zetten.

Heb je een afgeronde opleiding MBO/HBO werktuigbouwkunde, kun je goed overweg met AutoCad en ben je in staat om complexe vraagstukken om te zetten in maakbare oplossingen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Mail je sollicitatie naar de heer B.J. te Lintum via HRM@groku.nl.

068 - Avans Hogeschool Breda 2014 - 1

Het bedrijf

Groku Kampen B.V. is producent en leverancier van professionele keukens en uitgiftesystemen. Groku beschikt over een unieke combinatie van roestvaststaal-, volkernverwerking en interieurbouw. De 65 medewerkers van Groku kenmerken zich door vakmanschap, een klantgerichte instelling, loyaliteit, flexibiliteit en creativiteit.

Functie-eisen 

  • Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding richting werktuigbouwkunde of een afgeronde mbo opleiding richting werktuigbouwkunde met een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring met Autocad is vereist.
  • Je hebt affiniteit met techniek en bent in staat om complexe vraagstukken om te zetten in maakbare oplossingen.
  • Je bent in staat om de tekeningen/ontwerpen op een heldere manier te kunnen overbrengen aan je collega’s in productie.

terug naar overzicht..