Vacature Financial assistant

Voor de afdeling Administratie zijn we momenteel op zoek naar een:

VacatureĀ Financial Assistant

Het bedrijf

Groku Kampen B.V. is producent en leverancier van professionele keukens en uitgiftesystemen. Groku beschikt over een unieke combinatie van roestvaststaal-, volkernverwerking en interieurbouw. De 65 medewerkers van Groku kenmerken zich door vakmanschap, een klantgerichte instelling, loyaliteit, flexibiliteit en creativiteit.

De functie

Als Financial assistant werk je ondersteunend aan het Management Team van Groku en is je takenpakketĀ zeer divers. Je voert je werkzaamheden uit op het gebied van debiteuren – en crediteurenadministratie, bank- en kasverwerkingen en de urenverantwoording van onze medewerkers. Daarnaast verzamel, verwerk en interpreteer je periodieke performance indicatoren van de onderneming en verleen je ondersteuning bij de maand- en jaarafsluiting. Groku biedt je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen in deze functie.

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde mbo- of hbo opleiding richting bedrijfseconomie. Je bent accuraat,Ā cijfermatig goed onderlegd en hebt bovendien een sterke interesse in techniek. Je kan goed zelfstandig werken, maar hebt ook de nodige teamgeest.

De procedure

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Melvin te Lintum, bereikbaar via telefoonnummer 038 3370070, WhatsApp 06 16973566 of kijk op www.groku.nl. Wil je reageren op bovengenoemde functie dan kan dit via HRM@groku.nl.

terug naar overzicht..