over ons

onze ervaring

40 jaar vakwerk

Al meer dan 40 jaar zijn wij producent van Nederlands maatwerk en engineeren en produceren we producten voor horeca, bedrijven, ziekenhuizen, scholen, scheepvaart.

Jouw producten verdienen de juiste omgeving om bereid,  getoond en bewaard te worden. 

Een professionele omgeving is een must als je  topkwaliteit wilt leveren. Om die kwaliteit te bereiken én te behouden werken wij dagelijks keihard aan jouw product.

onze filosofie

food & footprint

Een betere wereld met producten met een steeds kleinere footprint. Rvs is bij uitstek geschikt om te recyclen en de degelijkheid van onze producten zorgt voor eindeloos lang plezier: voor een duurzame wereld.

Koelladen gepoedercoat
DSC_6580b-1920
documentatie
Naadloze crushed ice bak

onze specs

Om topkwaliteit te bereiken streven we naar perfectie: met herhaling om te perfectioneren, en vernieuwing om de lat steeds hoger te leggen.

Werkbladen p/jaar
> 0
Medewerkers
0 +
Marktsegmenten
> 0
Happy People 🙂
0 K
een team met

Talent

Aan vakmensen ontbreekt het niet bij ons. Met enthousiasme en inzet werken wij elke dag aan de producten die jouw organisatie tot een succes maken.

referenties

Een groot aantal klanten hebben wij al mogen verwelkomen,
mogen we jou ook uitnodigen?

Groku is an awesome factory by any standard. For chef's, it’s a must visit and a great place to take your ideas beyond your imagination. I’ll be back again, and you should be too.

Sophie van den Heer
4.5/5